Studieportfolio

Student is eigenaar, opleiding kan regisseren

Het Studieportfolio van Owik.net legt het eigenaarschap bij de student, geeft de opleiding de regie waar nodig, en betrekt werkveld en maatschappij. Kern is de portfoliocyclus, maar Owik.net biedt veel meer: de student kan zich presenteren aan het werkveld, een CV bijhouden, gebruik maken van de netwerken van de opleiding, en een eigen netwerk opbouwen. Na afronding van de opleiding blijft de student het portfolio gebruiken en kan hij worden opgenomen in het alumniplatform.

Functies voor de student

Portfolio: ervaringen multimediaal borgen, 360–feedback verzamelen, ontwikkelportfolio samenstellen, ontwikkeling evalueren m.b.v. assessments, en ontwikkelplannen opstellen.
Presenteren: professioneel profiel, Lifelog en interactief CV.
Netwerken: professioneel netwerk aanleggen en onderhouden, netwerken van de opleiding gebruiken (alumni, opdrachtgevers, stagebedrijven).

Functies voor de opleiding

Aanbieden van E-modules, toegankelijk maken van netwerk (stages), ontwikkeling beoordelen d.m.v. assessments, diploma’s verantwoorden door middel van archivering van de portfolio's (kaders NVAO).

Implementatie

Op een gestructureerde manier nemen we met u door hoe uw portfoliocyclus werkt en richten we Owik.net voor uw studenten in. Samen leggen we de werkprocessen vast en betrekken we de docenten.