Lifelong Portfolio

Met Owik.net geven studenten vorm aan hun loopbaan. Samen met hun opleiding, en op een manier die bij hen past: 24/7, multimediaal, individueel en samen met hun netwerk. Zo worden ze beginnend beroepsbeoefenaars die blijven werken aan de eigen ontwikkeling.

Portfolio voor het HBO

Het Portfolio van Owik.net toont aan waar iemand in zijn ontwikkeling staat, ondersteunt daarmee de professionele ontwikkeling en het maken van loopbaankeuzes. Tijdens de opleiding, het kiezen van een opleiding, werkgever of bijscholing: het portfolio gaat een leven-lang mee. Binnen het HBO borgt Owik.net de wijze waarop de student zich tot het eindniveau ontwikkelt. Daarmee is Owik.net het platform om invulling te geven aan de Studiekeuze Check, het Studieportfolio tijdens de opleiding en het alumnibeleid.


Portfolioleren

Of het nou om het leren van een taal of van het ontwikkelen van beroepsvaardigheden gaat, het unieke Portfolio van Owik.net borgt ervaringen, maakt ontwikkeling zichtbaar en stelt studenten in staat te reflecteren op hun verworven vaardigheden en de manier waarop ze leren

360 gradenPortfolio

Alumnibeleid

Alumni kunnen contacten onderhouden met elkaar, met studenten en de opleiding. Er kunnen groepen gevormd worden rond onderzoeksthema’s en alumni kunnen diensten aanbieden en zich inschrijven voor offline-activiteiten (conferenties, lezingen, na- en bijscholing, etc.)

NetwerkenPrikbord

Aanmelding & intake

Het starten bij een vervolgopleiding is een kwetsbaar moment in de loopbaan. Een goede intake is daarbij belangrijk. Binnen Owik.net kan de intake worden gezien als een eerste Portfoliobeoordeling. Zo kan al voor de start van de opleiding met een Ontwikkelplan worden begonnen.

LifelogCheck me

Onze service

Owik.net is bereikbaar, vragen worden in het algemeen binnen een uur beantwoord. We denken graag mee over de inzet van het platform op uw school.

Implementatie

Owik.net is van deze tijd. Dat betekent dat alle functies intuïtief werken en er geen tot weinig technische scholing nodig is.

Updates

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van ons platform. Updates hoeft u niet te installeren, dat gaat automatisch.

Contact

Meer weten over Owik.net? Demonstratie op uw opleiding? Proefaccount aanvragen? Neem contact met ons op!